Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Xenon 2 Megablast

2013.05.13. 17:19 >>>> >>>> PC, XBOX360, PS3, PS2, PSP, XBOX, DS, WII, HANDHELD, ONLINE, MOBIL, ARCADE, SHOOT, RETRO, AMIGA, COMMODORE, SINCLAIR, NINTENDO, SEGA, PC-RETRO, KONZOL-RETRO, SZGEP-RETRO >>>> : 56989 : 0


A komoly shooter rajongók nem nézték sohasem nagyra a Bitmap Brothers 1989-es klasszikus lövöldözős játékát és talán egy kicsit igazuk is van.


Azonban ez most az én blog bejegyzésem, nekem pedig annak idején nagyon bejött a Xenon 2. Tulajdonképpen a játékmenete sokkal lassabb mint a már megszokott lövöldözős játéknál, azonban ezt a lassúságot ellentételezi a remek grafika és a szuper zene. Alapvetően itt is a power up-ok gyűjtésére és a hajó turbózására megy ki a játék, azonban akad egy-két érdekesség is ezeken kívül.

Szuper lehetőség a hátrálás, minimális szinten de tudjuk visszatartani hajónkat, sőt egy kicsit még visszafele is tudunk menni. Ez nagyon jól jöhet egy komolyabb szituációban. Nem segít azonban ha zsákutcába keveredünk, ne felejtsük el ezek hol vannak, bizony ez a gonoszság gyakran elő fog fordulni a programban. 

Ellenfeleink némi változatosságot mutatnak, azonban az elmondható a játékra, hogy őrjítően különböző szituációkkal nem fogunk találkozni. Mindenesetre azért meglehetősen változatos a játék, én az Amiga verziót nyomtam annak idején, de a program az alábbi géptípusokra is elkészült: Atari ST, IBM PC, Sega Master System, Sega Mega Drive, Acorn Archimedes, Game Boy, NEC PC-9801, Sharp X68000.


Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.